Camera observatie

Camera systemen zijn een mooie extra sluitpost binnen de beveiliging van een terrein of object. Door camera’s in te zetten verkleint u de kans op criminele activiteiten en kan er snel gereageerd worden bij calamiteiten.

Voor het observeren van personen, gebouwen, objecten en terreinen zijn camera- observatiesystemen uitstekend toepasbaar. 3N Security levert professionele digitale camera apparatuur. Echter, de techniek alleen biedt geen garantie voor goede beeld resultaten. Alleen door een juiste analyse en het vakkundig plaatsen en afstellen van de camera’s is er een optimale beeld registratie gewaarborgd. Of het nu gaat om een object, woning, uitgaansgelegenheid of een bedrijventerrein, voor elke situatie zijn er weer andere factoren waar rekening mee gehouden moet worden voor optimale beeld registratie. 3N Security geeft u hier graag advies over.

Naast de camera systemen die de beeldopnames opnemen op een harde schijf of waarbij de camerabeelden kunnen worden uitgelezen op uw telefoon / computer, kan 3N Security u complementaire diensten aanbieden. In samenwerking met Veiligheidszorg Noord kunnen wij u 24 uur per dag, zeven dagen per week camera observatie leveren. De observanten houden de omgeving bij bijvoorbeeld een bedrijventerrein nauwlettend in de gaten. Bij een ongewenste calamiteit kan er adequaat gereageerd worden. 3N Security levert o.a. de volgende systemen en diensten: 24 uur live camera observatie. Kenteken cameraregistratie systemen Object en terrein camera systemen Woning camerabeveiliging Uitgaansgelegenheid camerabeveiliging Professionele plaatsing, advies en service. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.