Winkel/Object beveiliging

Hoe goed is uw woning, onderneming of object beveiligd? Preventief beveiliging inzetten schrikt criminelen af en geeft u, uw personeel en de gasten een veilig gevoel.

Door een woning, winkel of object te laten beveiligen kunt u de kans op diefstal, vernieling of inbraak enorm terugdringen. Dieven en insluipers schromen nauwelijks terug voor een inbraak of beroving, zelfs op klaarlichte dag. De laatste jaren is een grote groei te zien in het aantal gewelddadige berovingen. Vooral woningen, bouwterreinen en winkels waar veel waardevolle goederen liggen opgeslagen zijn doelwit van deze criminelen. Bewaking en objectbeveiliging door gediplomeerde beveiligers reduceert dit gevaar. 3N Security biedt u meerdere oplossingen die niet alleen ongewenst bezoek afschrikt maar ook bijdraagt aan een veiliger gevoel voor uw omgeving.

Woningbeveiliging kan op verschillende manieren. Een aantal mogelijkheden zijn; Mobiele surveillance, camerasystemen, alarmopvolging of permanente woningbeveiliging. Graag maken wij een passend beveiligingsplan aan de hand van uw wensen. Het belangrijkste is dat u en uw gezin zich veilig voelt. Winkelbeveiliging werkt preventief. Een winkelbeveiliger waakt over de veiligheid van u, uw personeel en het winkelend publiek. Daarnaast houdt hij toezicht op de goederen- en geldstromen en stelt hij zich dienstverlenend op voor personeel en het winkelend publiek. Objectbeveiliging is een breed begrip. Een objectbeveiliger werkt mee in uw organisatie. Hij regelt indien gewenst, het sleutelbeheer, kan baliediensten vervullen, verzorgt de toegangscontrole en loopt brand en sluitronden.